Secangkir Kopi

 Secangkir Rasa

 Jangan lupa minum kopi, karena rasamu ada dalam secangkir kopi


Senadyan ireng lan pait neng koe tetep iso gawe aku kangen


Paitke kopimu ben iso ngrasakke legine urip

Posting Komentar

0 Komentar